• Open_dag_01.jpg
  • Open_dag_02.jpg
  • Open_dag_03.jpg

Open dagen

Tijdens de open dagen zijn er algemene inleidende presentaties door het hoofd van de Vertaalacademie, vakpresentaties (bijv. tolken, ondertitelen, Vertalen, vertalen Engels, Spaans, Frans, Duits etc.), een Meet&Greet met studenten, en docenten en medewerkers zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. In de rechter kolom van deze pagina vind je een filmpje van een proefles tolken. Ongeveer een week voor de open dag vind je hier het programma met de aanvangstijden van de algemene- en vakpresentaties.

Iedereen is van harte welkom tijdens een van onze open dagen! We vragen je wel om je vooraf aan te melden via een van onderstaande links. Na je aanmelding ontvang je van ons een e-ticket per mail. Als je dit ticket geprint of op je telefoon meebrengt, dan hoef je je hier niet meer te registreren.

Open dagen 2016-2017
Zaterdag 12 november 2016, 10- 15 uur      
Klik hier om je aan te melden voor de open dag op 12/11/16

Zaterdag 28 januari 2017, 10-15 uur            
Klik hier om je aan te melden voor de open dag op 28/01/17

Zaterdag 25 maart 2017, 10-15 uur              
Klik hier om je aan te melden voor de open dag op 25/03/17

Programma
Klik hier voor het programma van de open dag op 25 maart 2017.

Weet wat je kiest
Na 25 maart zijn er geen Open Dagen meer, maar je kunt nog wel het 'Weet wat je kiest' event bezoeken. Je bent van harte welkom op 14 juni 2017 vanaf 16 uur tot 20 uur op locatie Ligne 1 in Sittard. Alle opleidingen van Zuyd zijn aanwezig. Bekijk hier welke activiteiten je kunt doen en meld je aan.
 

Proefstudeerdag
De Vertaalacademie biedt aspirant-studenten ook de mogelijkheid om een dagje te komen proefstuderen. De proefstudeerdag vindt op een vooraf vastgestelde datum plaats. E
indexamenkandidaten havo/vwo/mbo-4 (of studenten die al in het bezit zijn van zo'n diploma) hebben voorrang bij het aanvragen van een proefstudeerdag. Je kunt je inschrijven voor een proefstudeerdag via de website van Zuyd.

Open dagen

Geen evenementen