• Contact_01.jpg
  • Contact_02.jpg
  • Contact_03.jpg
  • Contact_04.jpg

Contact opleiding

Bezoekadres
De Vertaalacademie is onderdeel van de Faculteit International Business and Communication van Zuyd Hogeschool .

We zijn gevestigd op het adres:
Brusselseweg 150
6217 HB Maastricht
Tel. +31 (0)43 3466 666

Postadres
Zuyd Hogeschool
Faculteit International Business and Communication
Postbus 634
6200 AP Maastricht

Open dagen en meeloopdagen
Graag nodigen we je uit om een van onze open dagen te bezoeken. Op deze pagina vind je de data en dagprogramma's van de open dagen. Ook voor informatie over meeloopdagen kun je op deze pagina terecht.

Vragen?
Op deze website vind je een pagina met Frequently Asked Questions (FAQ). Wellicht vind je daar al een antwoord op je vraag. Staat het antwoord er niet bij, stuur dan een mailtje: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   of neem contact op met een van de studievoorlichters via het telefoonnummer 043-3466466.

g2-deniz-durmaz-klein

marjan_foto

Deniz Durmaz Marjan van Diepenbeek

Bereikbaarheid
Zuyd Hogeschool is bereikbaar met het openbaar vervoer. Stadsbus lijn 1 of 2 stopt voor de hoofdingang van  Zuyd Hogeschool , halte Brusselseweg.

Met de auto volg je de A2 richting Maastricht. Volg de aanwijzingen 'wijk 17'. Dat is op de A2 bij de eerste verkeerslichten naar rechts, de Noorderbrug over de Maas, bocht naar rechts volgen; na meubelwinkel Pans bij het verkeerslicht linksaf = Fort Willemweg. Borden 'wijk 17' volgen. Rotonde ¾ rond en na 200 meter links de ventweg op.